Suomalainen fantasia 25.10.2020
Vivo konsertoi Mikkelin Musiikkijuhlilla myös 1.7.2019

Suomalainen fantasia 25.10.2020

Suomalainen fantasia

Paikka: 
Mikkelin Musiikkijuhlat

Konserttitalo Mikaeli, Martti Talvela -sali (Sointukatu 1, Mikkeli)

Aika: 
Su 25.10.2020 
Klo 19:00

Liput: 
33 / 30 € (sis. toimituskulut)

Sinfoniaorkesteri Vivo & Festivaalikuoro

Kapellimestari Erkki Lasonpalo

L. van Beethoven: Sinfonia nro 6 (Pastoraali)

J. Sibelius: Sinfonia nro 3 & Finlandia

Beethovenin Pastoraalisinfonian aikana Martti Talvela -salin seinäpinnoille projisoidaan elävä suomalainen luonto kaikessa kauneudessaan. Sibeliuksen Sinfonian osat visualisoidaan XAMKin järjestämän Synestesia-kilpailun voittajatöillä.

Suomalainen Fantasia on kunnianosoitus Walt Disneyn legendaariselle Fantasialle 80 vuoden takaa. Finlandian esitykseen osallistuu Festivaalikuoro. Konsertin toteuttavat yhteistyössä OiOi, Lumme Energia ja Marski Data, osana Musiikkijuhlien ”Digitaalinen Konserttielämys” -hanketta.

Close Menu