You are currently viewing Vivo konsertoi menestyksekkäästi Mikkelin Musiikkijuhlilla
Vivo konsertoi Mikkelin Musiikkijuhlilla myös 1.7.2019

Vivo konsertoi menestyksekkäästi Mikkelin Musiikkijuhlilla

Vivo konsertoi menestyksekkäästi Mikkelin Musiikkijuhlilla

Vivo konsertoi Mikkelin Musiikkijuhlilla 1.7.2019

Sinfoniaorkesteri Vivon kevätkausi huipentui avajaiskonserttiin XXVIII Mikkelin Musiikkijuhlilla. Konsertoimme akustiikaltaan erinomaisessa Mikaelin Martti Talvela -salissa 1.7. taiteellisen johtajamme Erkki Lasonpalon johdolla. Viulusolistina soitti mikkeliläinen nuori viulistilupaus Viljami Kemppinen.

Konsertin ohjelmassa kuultiin Šostakovitšin Festivaali -alkusoitto, Einar Englundin orkesterisarja elokuvasta Valkoinen peura, kolme Sibeliuksen Humoreskia (op. 87b nrot 1, 4 & 2) sekä Dvorakin Sinfonia nro 9 ”Uudesta maailmasta”. Yleisradio taltioi konsertin, joka on kuultavissa 3.7. alkaen elokuun alkuun saakka YLE Areenassa: https://areena.yle.fi/1-50156847.