You are currently viewing Haemme uusia soittajia!

Haemme uusia soittajia!


Haemme uusia soittajia!

Sinfoniaorkesteri Vivo on maamme ainoa valtakunnallinen ja täysikokoinen nuorten soittajien sinfoniaorkesteri. Orkesterin taiteelliset tavoitteet ovat korkealla ja yhteishenki huipussaan. Orkesterin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Erkki Lasonpalo.

Haemme syyskuussa uusia soittajia:

  • kaikkiin jousisoittimiin
  • oboeen
  • fagottiin
  • käyrätorveen
  • pasuunaan
  • harppuun
  • lyömäsoittimiin

Jos olet musiikinopinnoissasi jo pitkälle edennyt 13-24 -vuotias nuori, jota kiinnostaa soittaminen lähes ammattimaisesti toimivassa nuoriso-orkesterissa, konsertointi ympäri Suomea ja ulkomaita ja mahdollisuus kehittyä soittajana huippukapellimestarien johdolla, hae mukaan! Kaupan päälle saat huippuhauskaa seuraa ja ystäviä ympäri Suomen!

Syksyn koesoitot järjestetään Riihimäen musiikkiopistolla (Valtakatu 10) sunnuntaina 29.9.2019 klo 11 alkaen. Tarkempi koesoittoaika sovitaan kanssasi ilmoittautumisen jälkeen.

Koesoitto kestää noin 10 minuuttia. Varaudu esittämään koesoitossa vapaavalintainen 3-5 minuuttia kestävä kappale esimerkiksi viime aikoina harjoittelemastasi ohjelmistosta. Voit esittää myös kaksi lyhyempää tyyliltään erilaista kappaletta.

Lisätietoja Sinfoniaorkesteri Vivosta ja koesoittoilmoittautumisen löydät painamalla tästä. Lähetämme tarkemmat ohjeet koesoitoista ilmoittautumisen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja antaa orkesterin intendentti Mikko Leppänen

puh. 050 505 1082 (soitot arkisin klo 10-16 välillä)

mikko@sinfoniavivo.fi

Kuvateksti