You are currently viewing MENNYTTÄ – Sinfoniaorkesteri Vivo – 35-vuotisjuhlakonsertti Musiikkitalossa 16.10.2021
SU: 1704 istumapaikkaa, mahdollisuus 28 pyörätuolipaikkaan. Viinitarhamainen konserttisali koostuu kahdesta eri tasosta, permannosta ja parvesta. Rakennuksen pintojen muotoilu kehittyy ulkoapäin sisälle näyttäytyen voimakkaimmin Konserttisalin arkkitehtonisissa ja akustisissa pinnoissa. Pinnat muodostavat kaksi koveraa kuorta, joiden sisään jää pesämäinen puuhun koverrettu tila. Kuorien väliin jäävästä raosta avautuu näkymät salista ulos aulaan sekä yleisötiloista saliin, toiminnan ytimeen. ENG: Seating for 1,704 people The vineyard or surround Concert Hall has two levels, the stalls and the balcony. The design of the building grows from outside in and is at its boldest in the architectural and acoustic surfaces of the Concert Hall. The surfaces create a nestlike shell hollowed out of wood. The opening between the halves of the shell gives a view from the concert hall to the lobby and from the lobby to the concert hall, the centre of action.

MENNYTTÄ – Sinfoniaorkesteri Vivo – 35-vuotisjuhlakonsertti Musiikkitalossa 16.10.2021

Vuonna 1986 perustettu Sinfoniaorkesteri Vivo on nuorten soittajien valtakunnallinen filharmoninen orkesteri, jonka soittajat ovat kotoisin eri puolilta Suomea. Heidän keski-ikänsä on 18 vuotta ja ikähaarukka on 14-23 vuotta.

35-vuotista taivaltaan orkesteri juhlistaa Musiikkitalon konsertissa, jossa kuullaan Sibeliuksen viulukonsertto sekä Igor Stravinskyn Petruška.

Konsertin johtaa orkesterin taiteellinen johtaja kapellimestari Erkki Lasonpalo, ja viulusolistina soittaa Petteri Iivonen. (https://www.petteriiivonen.com)

OSTA LIPUT TÄSTÄ:

https://musiikkitalo.fi/tapahtumat/sinfoniaorkesteri-vivo-35-vuotisjuhlakonsertti/