Vivon nettisivuja päivitetään teknisten ongelmien vuoksi. Tulevia konsertteja ovat seuraavat:

TULEVIA KONSERTTEJA:

MAANANTAI 4.7.2022

MIKKELIN MUSIIKKIJUHLIEN AVAJAISKONSERTTI:

19.00 Mikaeli, Martti Talvela -sali

Sinfoniaorkesteri VIVO, johtaa Erkki Lasonpalo
Otto Antikainen, viulu (Sibelius -viulukilpailun 2022 osallistuja)

Jean Sibelius: Viulukonsertto

Antonín Dvořák: Sinfonia nro 8

Sinfoniaorkesteri Vivoa voi kohta kutsua Musiikkijuhlien residenssiorkesteriksi. Vivo on esiintynyt Musiikkijuhlilla säännöllisesti vuodesta 2019 alkaen, ja tänäkin vuonna yhteistyö jatkuu upean konsertin merkeissä. Dvořákin kahdeksatta sinfoniaa kuullaan harvemmin kuin yhdeksättä, mutta kauneudessa se ei häviä lainkaan kuuluisammalle ”isoveljelleen”. Suomen lupaavimpiin nuoriin viulisteihin lukeutuva Otto Antikainen taituroi Sibeliuksen viulukonserton parissa. Otto on yksi kolmesta Suomen edustajasta kansainvälisessä Jean Sibelius -viulukilpailussa, joka huipentuu toukokuussa Helsingissä.