Vivo arvostaa apuasi

Sinfoniaorkesteri Vivon toimintaa tukee vuosina 2018-2021 taloudellisesti Jane ja Aatos Erkon säätiö, jota ilman toiminta ei olisi mahdollista. Emme saa tällä hetkellä säännöllistä rahoitusta mistään muusta lähteestä.
Vivo on ainoa valtakunnallinen täysikokoinen nuorten soittajien sinfoniaorkesteri, ja toiminta pyörii jatkuvasti minimibudjetilla. Tästä syystä arvostamme kaikkea saamaamme tukea, olipa se sitten taloudellista tai muuta apua harjoitusperiodien ja muun toiminnan järjestämisessä.

Vivo tarvitsee apuasi

Sinfoniaorkesteri Vivon toimintaan tukee vuosina 2018-2021 Jane ja Aatos Erkon säätiö, jota ilman toiminta ei olisi mahdollista. Emme saa tällä hetkellä säännöllistä rahoitusta mistään muusta lähteestä.

Vivon on ainoa valtakunnallinen täysikokoinen nuorten soittajien sinfoniaorkesteri, ja toiminta pyörii jatkuvasti minimibudjetilla. Tästä syystä arvostamme kaikkea saamaamme tukea, olipa se sitten taloudellista tai muuta apua harjoitusperiodien ja muun toiminnan järjestämisessä.

Tukiyhdistys

Helpoin tapa tukea Vivoa on liittyä tukiyhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu 10€ vuodessa.


Liity jäseneksi

Muu tuki

Kiinnostunut tukemaan Vivon toimintaa muilla tavoin? Ota yhteyttä orkesterin intendenttiin sähköpostitse tai lähettämällä viesti lomakkeella.


Ota yhteyttä